Peter Carlsson – om turnélivet, sin barndom och brittiska bilar

DSC_0040

Efter drygt tjugo års turnerande är det fortfarande fullsatt i salongerna när Peter Carlsson & Blå grodorna ställer sig på scenen.

Hur det hela började, och vilken som är hemligheten med Peters förmåga att fånga publiken, berättar han här i intervjun.

Ulla Skoog betydde mycket för Peter och Blå grodorna när dom kom till Stockholm första gångerna. När deras publik var en handfull personer gjorde Ulla något som blev en viktig vändpunkt, inte minst för att bli etablerade på Scalateatern.

Peter har länge haft inställningen att jobba så lite som möjligt. Vi pratar lite kring det, och Peter berättar vad han gör när han är ledig.

Bland annat är han stor bil- och motorcykelentusiast, framför allt när det gäller brittiska fordon. Han berättar varför och vad som finns i hans garage.

 

 

4 reaktion på “Peter Carlsson – om turnélivet, sin barndom och brittiska bilar

  1. Hej Jon
    Kul att du gjorde detta med min barndomsvän Peter Carlsson.Jag tänker på allt hyss som vi gjorde när Peter var hos sin farfar o farmor i Nedernora när vi var små och lite busiga.

    Bra Jon ….

  2. Tack Jon för ett mycket bra samtal med den jordnära Carlsson. Vi följt honom i snart 20 år och blir fortfarande överraskade av honom och gruppen. Musik och historier som alltid är nära, vi är jämgamla, levt på landet under knappa förhållanden. Han träffar mina strängar med härlig känsla. Det svänger om gubbarna! Alltid! Fortsätt länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *